Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Krzysztof ....... (4697 niezalogowanych)
80 Postów

(Saandra)
Początkujący
drogie kobietki jest Nas coraz wiecej chetnych na kawe , padla propozycja weekendu moze kto jeszcze sie pisze na babskie pogaduchy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
aneta muś
(anus730)
Nowicjusz
Witam . ja tez chetnie na kawe i pogaduchy a jesli bedzie trzeba to w miare mozliwosci pomoge w pracy . pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

(Saandra)
Początkujący
super ... no i prosze Nasze towarzystow sie powieksza moe tel na priv...lepiej bedzie sie umwi i z jakiej okolicy jestes...zreszta ja zorganizuje cos na weekend jesli i Tobie pasuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Agnieszka Organisciak
(AgnieszkaOrganisciak)
Wiking
ja !!! ale dopiero od połowy marca , jestem dobrą koleżanką i bardzo potrzebuje kogoś normalnego w swoim otoczeniu , wiem że jak polak zagranica ci nie zaszkodzi to już ci pomoże ale i tak potrzebuje koleżanek , pogaduch i ploteczek
zjeżdżam 8 marca do Oslo !! może spacer na Aker Brygge ? jak tylko się rozpakuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

(Saandra)
Początkujący
ciesze sie ze Nas coraz wiecej... pierszwe spotkanie organizujemy w ten weekend ale nastepne zrobimy dla Ciebie...wiec spokojnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

(Saandra)
Początkujący
Dziewczyny z tego co ja już wiem spotkanie planowane jest na sobotę w godzinach popołudniowych na Aker Brygge , jeśli ktoś jest z partnerem zapraszamy tez przecież nie będą nudzili się w domu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
aneta muś
(anus730)
Nowicjusz
no ... ja moglabym wziasc swojego bo chetny ale jesli ma byc jeden to moze niech odpocznie w domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

(Saandra)
Początkujący
jaki jeden moj tez idzie ... trzeba tych Naszych panow wyciagnac z domu ... nie musza tylko zapierdzielac , troche rozruwki i poznanie nowych osob sie przyda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
aneta muś
(anus730)
Nowicjusz
skoro tak to spoko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów